NXP Мадридскиот Вести

Време на издавање: 2017/12/07 11:20:11

20171207115424633

Индустријата за електроника е управувано од страна на четири мега трендови кои помагаат обликуваат нашето општество: енергетска ефикасност, поврзани уреди, безбедност и здравје. Поврзување на овие трендови и овозможување на безбедна Приклучоци за попаметен свет, NXP Мадридскиот NV (NASDAQ: NXPI) создава решенија за Поврзан автомобили, сајбер безбедноста, пренослив и погоден за носене и интернет на нештата.
Преку нашите иновации, клиенти во широк спектар на индустрии - вклучувајќи автомобили, безбедност, поврзани уреди, осветлување, индустриски и инфраструктура - се во можност да ги издвојат своите производи преку карактеристики, трошоци на сопственост и / или време-на-пазар.
А глобалната полупроводнички компанија со операции во повеќе од 25 земји, NXP испратени приходи од $ 4.82 милијарди долари во 2013 година Дополнителни информации може да се најде во посета www.nxp.com.

Претходно: 

Следно: