Барам цитат - Шенжен Leadercolor Смарт картичка копродукции, ООД
Кои проекти ќе се работи на?
 продавници Магацински логистички болница банка библиотека училиште аеродромот паркинг хотел
Колку тагови / картички планирате да се купи?
 100pcs 500pcs 1000pcs 5000pcs 10000pcs 100000pcs 1 милион
Што е вашиот годишен обем за тагови / картички?
 50000pcs 100000pcs 1 милион 5million 10million 100 милиони
Како ние да ви стигне?Captchar: captcha
Смали