Побара примерок - Шенжен Leadercolor Смарт картичка копродукции, ООД
Каков вид на примероци што го сакате?
 UHF РФИД Налепници NFC Налепници Анти-метал РФИД картичките Шофершајбната РФИД картичките Библиотека: РФИД картичките РФИД wristbands РФИД Смарт Картички РФИД картичките Накит РФИД животните Тагови РФИД Облека Тагови РФИД тешко тагови
Колку примероци што ви треба за тестирање?
 1-2pcs 5-10pcs 100pcs 1000pcs
Каде примероци брод на?Captchar: captcha
Смали