SHENZHEN LEADERCOLOR smart card CO., LTD

  • 20171207063412524
  • 20171206103827890
  • 20171215035652318
  • d90f2d87
2009

Diadegkeun dina 2009.

Kartu plastik, Kartu Jalur Magnetic

Smart Kartu, RFID Chip Kartu

2012
2014

Masif Ékspor Hotel Key Card

RFID Labels, NFC Tags

2016
2017

Patén tina RFID kipas kaca Tags

hareup

Ngaropea kabutuhan Anjeun
ngurangan
ngurangan